Jeffizar Photography 012-380 8686

By: mr jeff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Jan-2007 19:28 Email | Share | | Bookmark
Main-main dgn photoshop lagi...

 
original


edited


sumber foto dari brader rawks atau Syahrin Aziz di http://nirhays.fotopages.com/
editing: Jeff



photo by: Jeff
editing: Jeff

original

edited


photo by: Zcool di http://myventurephotography.com/
editing: Jeff



Photo by: Jeff
Editing: Jeff

Byk2 editing ni yg leceh sekali yg B&W nak kasi warna balik.. penat melayan tu je.. walaupun nampak simple je tapi letih.. waduh!


Sunday, 21-Jan-2007 08:26 Email | Share | | Bookmark
Shada - Re-edit

 




p/s: bermain2 lagi dgn photoshop.. pix lama yg di edit semula.. itu je yg aku tau buat menggunakan basic tool photoshop je.. tak pandai nak edit lebih2.. psl tak reti sgt..


Thursday, 18-Jan-2007 02:27 Email | Share | | Bookmark
Experi m e n t a l

 







pic ni diambil bulan lepas cuma lambat upload shj..
lokasi di Rembau, N. Sembilan
Model: Jeff n Kukubesi
photographer: Jeff n Kukubesi
Editing: Jeff



Tuesday, 16-Jan-2007 10:25 Email | Share | | Bookmark
Butterfingers n Friends @ Zouk K. Lumpur

 
 
 
View all 84 photos...
Terima kasih pada Kukubesi@ugly@guly http://komunis.fotopages.com kerana menjemput dan bg pass kat sy utk gigs Butter n Friends yg happening dan pertama kali juga sy menembok gigs yg wild mcm ni.. best.. Tq guys..































Monday, 8-Jan-2007 18:50 Email | Share | | Bookmark
Asuat & Nonie's wedding @ Kg. Pasir, Ampang

 
























[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net