Jeffizar Photography 012-380 8686

By: mr jeff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Jun-2007 09:11 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Bandung Indonesia part II

 

















*pic ni takde kena mengena dgn travel photography aku... saja je selit satu..


Tuesday, 19-Jun-2007 14:02 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Bandung Indonesia

 

Pesawat baru mendarat di Bandara Husein Sastranegara Bandung, Indonesia


crew air asia tgh sibuk dikabin..


Takkan air mineral je?


pekerja ladang sibuk memetik daun teh


siapa yg nak beli senapang?


Pasar Baru, Bandung


jaket kulit dgn harga yg berpatutan..


cewek Bandung..

p/s: aku baru shj balik bercuti dari Bandung bersama keluarga.. so byk pix yg belum diedit lagi dan ada yg belum ditransfer ke pc.. so nanti sy akan upload lagi..


Saturday, 9-Jun-2007 10:36 Email | Share | | Bookmark
Selangor vs Penang

 


kali ni saja lak aku tukar angin pi menembak sport pula..
pix ni aku shoot rabu lepas..
kekununnya nak rasa seperti sport photographer, tapi mmg susah jugak rupanya ambik gambar sport ni... tak pe lain kali akan aku cuba perbaiki lagi..


Thursday, 7-Jun-2007 16:55 Email | Share | | Bookmark
foto u b a h

 
versi didiz


versi jeffizar


sesaja gatal mengedit dari pix si didiz... salah satu sifu eden gak ni..
tq.. didiz kerna memberi sy peluang utk mengedit gambo hang.. chaiyookkkkk!!!!


pix yg ni pula aku edit semula dgn cara aku sendiri..
sumber foto dari sir-oren.fotopages.com


Wednesday, 6-Jun-2007 19:09 Email | Share | | Bookmark
Studio Photoshoot: Krisdayanti

 


Jay in action.. http://jayphotography.fotopages.com
tq jay kerna menjemput sy dlm sesi studio fotografi bersama dgn Krisdayanti...
akan aku upload pixnya dlm 2-3 minggu lagi bergantung pada terma dan syarat yg diberikan oleh pihak client..



[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net